Hova küldhetjük a napi segítő csomagodat?

A rendelésed véglegesítéséhez, kérlek add meg a szállítási címedet.

Külföldön élsz? Ebben az esetben átutalásos lehetőséggel fogsz tudni fizetni. Töltsd ki a lentebb található űrlapot, a fizetési mód automatikusan átutalásosra változik az ország kiválasztását követően.

Nem találod a listában az országot, ahova rendelnél? Ebben az esetben írj e-mailt nekünk a hello@napisegito.hu e-mail címre

Számlázási adatok

Hány darab terméket szeretnél?

Termék
Mennyiség
Ár
Napi segítő1
7.500 Ft

A rendelés tartalma

Termék Összeg
Napi segítő  × 1 7.500 Ft
Részösszeg 7.500 Ft
Szállítás
Összeg 8.800 Ft
  • Fizetés átutalással. A megrendelést követően, az utalás megjegyzés rovatába tüntesse fel a rendelésszámot. A csomag feladása az összeg beérkezését követően történik meg.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jó, ha tudod:

Kérdésed van? Segítek!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj e-mailt a kapcsolat@napisegito.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolunk neked.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, elkötelezett hívei vagyunk az úttörő technológiák, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért a bankkártyás fizetést részesítjük előnyben. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Mi fog történni a fizetés után?

A megrendelés gombra kattintva megjelenik a Paylike felülete, ahol meg kell adnod a kártyaadataid. Ezután ki fogod tudni fizetni az rendelésed. Ezt követően egy e-mail fogsz kapni, ami tartalmazza az eSzámlát és átkerülsz a visszaigazoló oldalra.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...